äntligen fredag

2014-06-27 - 21:30:42 - Linnéa;
brist på bilder
 
Från i onsdags har jag jobbat, dom ringde mig i tisdags och frågade om jag kunde komma, alltid bra att tjäna lite pengar ;)
I onsdags träffade jag Elin som följde med mig till stan för att lämna in min söndriga phonie, vi kikade på rean också och hittade ett linne! 
Det ska bli väldigt skönt med lov nu, tror inte jag kommer behöva jobba förrens i augusti! 
När jag kom hem vid halv 5 somna jag direkt, va sååå trött, sen har jag bara käkat middag och så. Tänkte sätta på första avsnittet på säsong 4 av Game of Thrones, är så taggade för nästa säsong, bästa serien <3333
Så aao de blir nog en hemmakväll idag men de behövs, ska sova tidigt och ta sovmorgon i morgon!!

Isabell och Shaad | del 5

2014-06-26 - 14:50:00 - Foto - Hästar;
 

Fin dag

2014-06-24 - 22:19:42 - Foto - Hästar;
 
Ställde klockan på halv nio idag, Freja följde med till stallet och red ut på Lowe! Det var länge sen vi umgicks så det var verkligen kul att träffas, det gick även jättebra för Freja och Lowe, vi red en halvlång runda i skogen med både gallop och trav. 
Jag var hemma vid tolv tiden, då åt jag och duschade oså, sen tog jag tåget in till stan och träffade Alexandra. Vi strossade om kring ett bra tag utan att hitta något, tog även en liten fika och bara snackade. Fick tillslut med mig en tröja och lite underkläder hem!
 
Till min extremt stora besvikelse så gick Självklart min två veckor gamla iphone 5c sönder precis innan jag skulle åka, har jag otur eller? blir så sjukt förbannad, såhär var det med min förra telefon också... suck!

Isabell och Shaad | del 4

2014-06-24 - 12:50:00 - Foto - Hästar;
 
Har ju helt glömt av att lägga upp domma bilderna på fina Shaadisen och isa.. haha!

Måndag

2014-06-23 - 15:43:05 - Foto - Ätbart;
 
Vaknade vid 10 idag, gjorde mig värsta drömfrukosten som ni ser ↑ kanske inte de finaste pannkakorna men goda var dom ;) Vid 12 åkte jag och träffa Jacob, vi satt och snacka i typ en timma, vilket var väldigt skönt! Efter de vandrade jag hem till eme, vi snackade också bara, lika skönt de. Gick hem vid halv 3 tiden och har fixat lite bilder och kollat på game of thrones, ska till stenungsund med mamma sedan en sväng :)

Från midsommar

2014-06-21 - 15:31:07 - Foto - Människor, Linnéa, Vänner;
 
 
 

en vecka in på sommarlovet

2014-06-20 - 15:11:08 - Linnéa;
 
oj va länge sen de va nu... haha. Lite mer än vecka har gått på sommarlovet, det har varit en möcke bra vecka, haha. Jag kan inte få med allt om man säger så, men förra helgen var ju väldigt bra, var även på ett bröllop och fotade i lördags. Måndag till torsdag har jag jobbat, på sjukhuset, första riktiga jobbet (!!), ett typ av sommarjobb, kommer dock inte jobba förrens i augusti igen om dom inte ringer in mig, vilket är synd för de har varit rätt så kul!
Eftersom jag behövt gå upp rätt så tidigt på mornarna så blir det inte så sena kvällar, har ändå haft rätt kul och träffat vänner o så på kvällen!
 
I går träffade jag Kajsa när jag slutat, vi tog en buss in till göteborg, hade tänkt shoppa lite med fastnade på ett kaffe i en och en halv timma, haha. De va mysigt ändå och sen vandrade vi bara runt lite där, såg go är du <333

Skolavslutningen

2014-06-12 - 14:04:38 - Foto - Människor;
 
Hade en så bra avslutning igår! Det började somsagt i skolan med middag och underhållning ifrån lärare och elever. 
Det var jobbigt att veta att det var sista gången man går i samma skola tillsammans, alla var superfina! 
 
Efter det så drog vi hem till Kajsa och bytte om och fixade till oss för att dra till festen. 
Vi mötte upp några kompisar i kungälv och gick tillsammans dit. Där stannade vi tills kl 2, det kom inte så jättemånga men det var en rolig kväll iallafall! :)

Sommarlov

2014-06-11 - 11:39:08 - Foto - Människor, Vänner;
 
Om bara några timmar går jag ut 9:an, känns helt sinnesjukt men så bra! Kan inte fatta hur fort de senaste året har gått, man var ju såå nervös för alla nationella prov, gymnasievalet och slutbetygen, som visade sig inte vara så farliga som man trott... ;)
Nu är iaf grundskolan kvar och bara tre år kvar, som jag är så taggad på! Det ska bli så skönt med sommarlov, verkligen välbehövt just nu. Sommarkvällar, bad, sol, bra umgänge, hästarna och allt sommaren innebär, så underbart!!
 
Om någon timma kommer Elin och Emilina så ska vi fixa oss tillsammans, som vi brukar. Vid halv 4 tiden åker vi in till skolan för att ha avslutningsmiddag, det slutar vid 8 och efter det drar vi vidare till en fest. Kommer säkert bli en grym kväll, hoppas verkligen på det!!

Isabell och Shaad | del 3

2014-06-07 - 16:15:51 - Foto - Hästar;
 

student 2014

2014-06-06 - 16:50:23 - Foto - Människor;
 
 
 

Isabell och Shaad | del 2

2014-06-04 - 15:42:09 - Foto - Hästar;
 

Balen

2014-06-03 - 23:21:57 - Foto - Människor;
 
 
Nu äntligen är jag ledig resten av veckan, så skönt. Haha tagga vända dygnet? :'D 
nej men var på balen förut, så fint var det! alla klänningar var verkligen to die for, vill också ta studenten nu.. 
ska sätta på en film som jag kan somna till och sova ut lääänge i morgon, gonatt!
 

Isabell och Shaad | del 1

2014-06-03 - 13:54:00 - Foto - Hästar;
 

Sommaren är här

2014-06-02 - 20:35:44 - Foto - Hästar;
 
Idag kom jag hem en timma tidigare från skolan, vilket var väldigt skönt! Cyklade direkt upp till stallet och tog god tid på mig i hagen, ehe (resultatet ser ni över). 
Red ut en sväng med mycket trav och galopp, lilla piggisen haha <3 de va verkligen jättemysigt men såååå varmt, ska verkligen inte klaga..
När jag skulle plocka i ordning i stallet tappade jag min kära telefon med skärmen nedåt. Det gjorde sönder den totalt så den är antagligen utan räddning... jävla skit, såå surt. Den har hållt sig bra i typ 2 år och nu innan sommaren också... aja får försöka stå ut så länge jag kan...
 
I vilket fall går jag bara en riktig skoldag till på Munkegärde skolan, i morgon. Alla nio är lediga på onsdag och på torsdag tar min bror studenten så är lediga då med. Och eftersom det är nationaldagen på fredag så är vi lediga då med, haha snacka om chill vecka att gå två dagar! 
Och i morgon åker datorn in också, wähä, känns väldigt sorgligt faktiskt och även om den suger så kommer jag sakna den... 


Luxine
Några dagar i veckan rider jag min medryttarhäst Luxine. Hon är ett fjordsto född -06. Henne har jag ridit i fyra år och hon betyder väldigt mycket för mig!

Senaste inläggen



Kategorier




Arkiv