New Jeans

2014-01-31 - 16:24:08 - Foto - Övrigt, Linnéa, Nytt;
 
I går efter skolan åkte jag och Elin ner en sväng till kungälv, behövde köpa jeans och hittade ett par som jag köpte, tror jag är nöjd!
 
I kväll ska jag in till göteborg med några vänner, vi ska träffas ett gäng hos en kompis, kommer säkert bli jättekul! :) Kom hem en halvtimma tidigare från skolan, så har tittat på ett avsnitt av Lost, duschat, städat mitt rum och nu ska jag göra i ordning mig och platta håret. Vi åker in vid sex, innan de ska jag äta tacos med familjen, standard ;)
 
Tror detta kommer bli en jättebra fredag! Jag tar med kameran, så får se om de blir några bilder tills i morgon :) Hoppas ni får de lika bra som jag :)

mitt Januari

2014-01-30 - 12:12:00 - Månaden;
 
Nyår, va så sjukt kul! kunde verkligen inte firats på ett bättre sätt, massa goa folk! 
 
 
Fotade en gång med Emilina. 
 
 
Skaffade mig ett nytt zoomobjektiv för en tusenlapp!
 
 
Fotade självporträtt med Frida.
 
 
Hade ännu en asgo kväll hos Morten men massa fina vänner, lycka kväll! 
 
 
Var i Hemsedal på skidresa med Elin, såå kul var det!
 
 
lite övriga bilder från månaden :)

Bilder från hemsedal

2014-01-28 - 22:16:46 - Foto - Människor, Foto - Natur, Linnéa, Vänner;
 
Hade en jätterolig helg i Norge! var jättekul att åka skidor, men det var jättekallt och var typ snöstorm både lördag och söndag. 
idag stannade jag kvar i skolan till halv fem, skulle ha utvecklingssamtal, och sedan kom pappa och hämta mig vid halv sex i skolan så åkte vi till gymmet. kvällen har jag bara kollat på ph och inte gjort så mycket annat hhaha.. ;)) 
men ni får ha de braaa

Hemsedal

2014-01-22 - 18:08:40 - Linnéa;
 
i morgon jag och Elin + familjen och några släktingar till Norge, Hemsedal! ska bli rikigt kul, vi kommer vara bort tills på söndag, så inte jättelänge men de blir mysigt! Jag har åkt skidor ända sen jag var vääldigt liten, men senast jag åkte va för tre år sedan, så vi får se hur de går haha! 
jag kommer ha med kameran, även min lilla canon kompaktkamera, vill inte ha med den stora kameran i backen, annars blir det bara mobilbilder! 
så aa, jag kommer vara borta tills på söndag, ni får ha de kanonbra! :)

Söndag

2014-01-19 - 17:17:49 - Linnéa;
 
har haft en bra helg ändå! i går så kom mina kusiner till oss hela dan, vi åkte pulka och lite sånt haha, rätt kul faktiskt ;)) senare vid fem tiden kom Agnes till mig, vi snackade jättemycket, och lockade vårat hår (tidsfördriv..) haha. Vid nio typ åkte vi och hämtade Morten och sen vidare till Linda där Hanna, Lisa, Matilda, Carro och Amanda va. vi bara snacka och så till en början men sen blev de mer vilt haha, kvällen var iaf bra! 
 
idag åkte jag till stallet vid 11, Luxine var helt galen och pigg.. de va jättekul dock, haha. resten av dagen har jag bara pluggat och fixat lite i rummet, om en stund ska jag åka och träna. 
ni får ha de! 

Fredag!

2014-01-17 - 14:59:02 - Foto - Ätbart;
 
Äntligen fredag! skolan va ganska seg idag, men nu är jag hemma och ska gotta ner mig i soffan med lite godis och ett avsnitt av Lost. man får ju änna unna sig lite när det är fredag ;) 
i kväll ska jag rida på sthrk, och efter de vet jag inte, hittar väl på något med lite friends :))
 

We♡it

2014-01-15 - 17:29:00 - Linnéa, tips;
 
We♥it, tjej-terapi typ, haha. helt klart favorit appen/sidan, överflöd med bilder, uppdateras hela tiden och en så stor inspirationssida! sen ska vi ju inte snacka om vilket tidsfördriv de är heller .. ;) 
tycker ni ska gå in och följa mig: http://weheartit.com/linneaasimonsson

snö

2014-01-14 - 16:34:35 - Foto - Natur;
kass bild 
 
usch vill inte ha snö, nu kan de lika gärna kvitta eftersom julen är över haha... 
fick iaf håltimma sista lektionen så kom hem en halvtimma tidiagare, rätt skönt. ska bara plugga och sedan fixa stallet i kväll, ha de!

Go helg

2014-01-12 - 22:40:35 - Linnéa;

Sammanfattar min helg typ 

Haft en toppen helg! Eller aa typ, haha.. I går åkte vi till Alex under kvällen, ahha sjukt roligt va de! 
I dag vakna jag vid 10, har mått kasst under dagen verkligen, men de gick över framåt kvällen.. Träffa isa en stund på dan också.
Kvällen har jag spenderat med bästa Agnes, vi har bara snackat om allt mellan himmel och jord, käkat chips och druckit Power king, mysigt va de allt <3

Inte alls sugen på skolan, vill va ledig haha, :( 
Aja, go natt!

go kväll

2014-01-11 - 14:33:49 - Foto - Människor, Linnéa, Vänner;
 
hade en grym kväll i går! var hos Morten med massa gott folk, haha sjukt kul va de! :)
kom hem vid ett och somma direkt, mamma väckte mig vid nio, snacka om ont i huvudet.. haha mådde skit! vi åkte upp till Aurora, mockade och jag red. Hade väldigt lite tålamod och var jättetrött och sur så de gick jättedåligt, hon va duktig men jag blev bara sur hela tiden... 
 
när jag kom hem tog jag en lång dusch och städade mitt rum, vet inte vad jag ska hitta på i kväll men träffar säkert lite friendos :) 

Tamron AF 70-300mm

2014-01-09 - 14:43:39 - Foto - Övrigt, Linnéa, Nytt;
 
nu äntligen har jag skaffat mig ett till objektiv, det blev ett telezoom på 70-300mm! 
jag fick hem det igår så har inte testat de så mycket, men än så länge är jag väldigt nöjd! :)
tror detta kommer bli en ny favorit, ska bli skönt med lite zoom, jag bara använt mitt fasta 50 mm objektiv nu de senaste :)
 
skolan idag va jätteskön, vi fick håltimma sista lektionen så kom hem ett i stället för två, ska fixa lite i mitt rum och senare ska jag dra mig till gymmet. hörs! 

Sista dagen

2014-01-07 - 19:47:12 - Linnéa;
 
saaknar!
 
haft en riktigt skön dag måste jag säga! gick upp vid halv elva och tog lång frukost, sedan vid halv tolv cyklade jag först i väg och kollade till Aurora, de va redan mockat och jag skulle inte rida så de gick fort. Sedan åkte jag vidare till Luxine, red ut en lång runda, va så underbart! länge sen jag red ut på min pärla... ♥
 
resten av dagen har jag bara slappat, fixat lite bilder och så. kvällen spenderar jag med en kopp te och ett avsnitt av Lost. I morgon börjar skolan igen, sista terminen, nationella proven, gymnasieval och massa annat... usch

Emilina

2014-01-06 - 12:34:00 - Foto - Porträtt;
 
i lördags kom Emilina så fotade vi lite, blev några bra bilder! ↑
på kvällen åkte vi in till mimers hus och kolla när Elin spelade ytterby cup, de va kul haha! kom inte hem så sent vilket var jätteskönt!
i går åkte jag med Elisabeth och red hennes häst Aurora i paddocken, gick jättebra! red ut på henne en tur idag med, jättekul! ska passa henne i en vecka :)
resten av dagen ska jag bara softa haha, får se om jag hittar på ngt!

Sämsta Lovet

2014-01-03 - 18:09:03 - Linnéa;
Bildbrist
 
mitt lov har verkligen sugit än så länge, bortsätt från Jul Nyår, både i dag och i går har jag suttit hemma hela dan och kollat på Lost, igår träffa jag dock Elin Fredrik Jacob och Emilina på kvällen. Insåg när jag kom hem i går kväll att min mobil var borta, har varit helt säker på att jag tappat den, fyyy vad jobbigt de har varit haha... tills Jacob skrev nu att han hitta den i hans bil, haha, lycka typ! 
Ikväll hoppas jag på att träffa något folk iaf, Elin och Eme kommer antagligen iaf snart :)
hoppas ni haft en bättre dag än jag... hehe ;)
 

Nyår 2013

2014-01-01 - 15:31:25 - Foto - Högtider, Foto - Människor, Linnéa, Vänner;
Bästa!!
 
hade en grym nyår i går! kunde verkligen inte blivit bättre, hade så kul!!
Var hos Morten med massor av goa och underbara människor, vi dansade och spelade mest pingis haha... 
nej, men de va sjukt kul! åkte hem vid 3 och somna direkt haha, tack alla som gjorde nyår 2013 bäst!! ♥
Nu tar vi nya tag och börjar ett nytt år, haha, standard typ. Hoppas detta året blir så grymt, sommarlovet ska bli BÄST!


Luxine
Några dagar i veckan rider jag min medryttarhäst Luxine. Hon är ett fjordsto född -06. Henne har jag ridit i fyra år och hon betyder väldigt mycket för mig!

Senaste inläggen



Kategorier




Arkiv