materiell lycka

2014-08-31 - 17:22:55 - Foto - Övrigt;
 
Denna godingen fick jag med mig hem från skolan i fredags, snacka om att vara riktigt jävla happy!!! 
den är såååå snygg och stilren, är helt såld på den. Dock är det sjukt svårt att lära sig allt när man är van vid en pc... men man lär sig väl efter tiden ;) 
har haft en jättebra helg, har jobbat idag så fick ingen sista sovmorgon haha... men har ändå haft rikigt kul med mina fiiiina vänner <3 <3
om en timma cyklar jag o elin bort till lunnevi och kollar killarnas fotbollsmatch, och kameran är med. vi hörs :)))))
 

najjjs kväll

2014-08-24 - 16:28:00 - Vänner;
 
Igår kom Frida, Elin, Stephanie och Linnea över eftersom jag var hemma själv hela kvällen/natten. Vi käka pizza snackade och hade bara allmänt kul! tack för kvällen gostjejer <33
Eftersom jag har jobbat både idag och igår så blev de ingen sen kväll för gick upp kl 5 i morse, fatta hur död jag va eller.... är äntlligen hemma nu iaf. Ska ba ta de lugnt i kväll eftersom de är skola i morgon, bye!

Sommar 2014

2014-08-20 - 19:19:37 - Linnéa, Vänner;
 
Jag är såååå nöjd med mitt lov! Jag kan anta att det är för att vädret har varit helt underbart ;)) visst har det funnits dagar/kvällar där man inte gjort absolut ingenting och man  är skitutråkad, men så är det alltid. Känns som det var skolavslutningen alldels nyss men det har gått över två månader sedan den sjukt roliga kvällen, haha. Träffat underbara vänner så mycket jag kunnat, varit utomlands, ätit massa gott(!!), ridit lite på min skruttis, fotat, jobbat och varit ute med båten/stranden.
 
Och i morgon börjar jag ettan. Känns helt sjukt! Estet media ska jag gå för er som inte vet de ;) 
vet inte riktigt om jag är nervös eller inte, lite är man väl alltid men tycker det ska bli riktigt kul att börja på en ny skola., lära känna nya personer och få läsa om något som man själv valt. hoppas verkligen det blir bra!

Svar på komentar

2014-08-19 - 17:52:00 - svar på komentar;
 
Tack så jättemycket! Jag fotograferar med min Nikon D3200! 
Med dessa bilder använde jag mig av mitt nikkor 50mm f/1.8G, de är ju rätt vanligt objektiv och supeerbra! De är de jag använder mest. Köpte de i April 2013, tror de kosta runt 17-1800 kr, de är helt klart värt pengarna! Min kamera köpte jag i Maj förra året, är riktigt nöjd med den med. 

Isabell och Shaad | del 6

2014-08-17 - 11:32:16 - Foto - Hästar;

Alltså detta är ju så pin... Har glömt lägga upp sista delen, de är tagna för över 2 månader sedan.. Haha!! 

Fin kväll

2014-08-16 - 10:28:21 - Allmänt, Foto - Macro/Närbilder, Foto - Natur;
 
Tog en sväng ner till ängen i gårkväll, va så himla fint väder. Klicka några bilder som ni ser ovan! Riktigt härligt motljus var de :'))) 

myskväll

2014-08-14 - 21:44:03 - Foto - Ätbart;
 
Igår kom Elin och Alexandra till mig vid 9-halv 10 tiden på kvällen, vi lagade tacos och bara myste framför teven, goa tjejer! Elin sov över men Alexandra skulle upp och träna i morse så hon åkte hem. Vi sov till typ halv 11 vilket var jätteskönt, sen gjorde vi (Elin) underbaraste och goaste frukosten, amerikanska pannkakor <3333
Nu väntar 4 dagars jobb så ska sova snart, seegt! och i dag är det även en vecka kvar till skolan börjar, sjukt hur tiden går fort, vill ha mer sommarlov.... gonatt!

Zebra Vans

2014-08-13 - 14:39:00 - Foto - Övrigt, Nytt;
 
Dessa skönheter köpte jag förra veckan när jag och Alexandra var inne en sväng i göteborg. Älskar dom verkligen och har velat ha dom ett väldigt bra tag, tycker dom är skitsnygga, haha. kär typ :'))

Portugal (müncen) del 1

2014-08-11 - 19:19:12 - Foto - Resor;
Tänkte börja fixa med portugalbilder nu! Känns som det var en evighet sen vi var iväg, och har bara skummat igenom bilderna :p har haft så mycket annat för mig så ville inte sitte inne vid datorn! 
här kommer iaf första delen:
 
Onsdagen den 16:e juli var det vi skulle åka, men så blev det inte. När vi väl kom till Lanvetter klockan 2 får vi se att endast vårat flyg till Lissabon var inställt, vi pratade med folk som jopbbade där och de sa att vi blev tvugna att åka hem, kul? nej :( 
I stället fick vi åka dagen därpå, klockan 11. Men inget direktflyg, utan vi skulle mellanlanda i München (Tyskland för er som inte vet vart det ligger) i hela 6 timmar, alltså blir vi framme i Portugal klocan 10 på kvällen, en och en halv dag sent! 
I stället för att sitta och vänta på flygplatsen i München så tog vi oss en tur in till staden, vi gick runt och kollade och kikade i affärer, jag åt utan tvekan den godaste maten på hela resan, spagetti med räkor. 
Egentligen nu i efterhand så var det inte så farligt, förutom att vi fick åka hem på onsdagen, och att det tog en hel dag extra. Första gången jag var i Tyskland, men hade ändå hellre åkt raka vägen till Portugal på 4 timmar... 

Gårdagen hos Elin

2014-08-10 - 23:29:01 - Foto - Människor, Vänner;
 
 
 
Hade en så bra kväll i går! massor av god mat och härliga friendos!! kärlek tilll er alla ♥♥
Eftersom jag har jobbat idag så fick jag dra mig ganska tidigt igår, vid halv ett cyklade jag hem. riktigt segt att gå upp i morse, men det har ändå varit lugnt och chill idag. underbart att ha 5 dagar ledigt nu, haha :ppp

tillbaka

2014-08-09 - 06:01:21 - Linnéa, Vänner;
Gud, det var ett tag sedan nu! nästan två veckor sedan jag var inne på bloggen. 
det har inte hänt jättemycket måste jag säga, men ska ändå skriva lite om de två veckorna ni har missat.
 
Linnea kom och sov över en kväll och vi bara myste med massa gott!
Varit inne i stan några gånger, fick huset för mig själv i några dagar vilket var sååå skönt! Träffade min älsklings isa efter att vi har varit iväg från varandra i över 5 veckor... Sjukt. Van att se henne varje dag typ!
Jag hade lite festligheter hemma hos mig som gick både bra och dåligt.. men hade en superkväll/natt ändå!
Varit med vänner, tagit några turar med båten, sovit ut och njutit av att de är sommarlov
Var hos odd på krök med min goa Lisa som jag älskar waay to much ♡
 
Alltså grejen  e den att jag har faktiskt inte gjort mycket alls, men dock har jag tagit en väldigt massa bilder med min telefon. 
Har ju haft "semester" från mitt jobb i några veckor, men nu är jag tillbaka! 


Har även ridit lite på luxine, de blev ett kort uppehåll när de kom annat i vägen men nu ska jag försöka rida mer! 
Igår träffade jag Jacob en stund också o bara snackade! 
 
Har som sagt börjat jobba nu igen så sitter på bussen påväg in! Jobbar från 07-15, inte jättekul på lördagar o söndagar, men man får tänka på pengarna ;) 
Ska jobba två eller tre helger till vad jag vet just nu!
I kväll ska jag till elin på lite tjejkväll, kommer bli grymt och kameran är med!


Luxine
Några dagar i veckan rider jag min medryttarhäst Luxine. Hon är ett fjordsto född -06. Henne har jag ridit i fyra år och hon betyder väldigt mycket för mig!

Senaste inläggen



Kategorier




Arkiv