mitt år 2013 - del 2

2013-12-31 - 13:14:00 - Linnéa;
Juli - Fotade med Elin och Emilina, var på rörtången med Emilina en hel kväll, åkte till blekinge med Elin, jag och Emilina överraskade Elin när hon fyllde 15 som dock blev misslyckat, hade en mysig kväll vid sjön med Agnes, Elin och Emilina, en go kväll i rörtången med Anton, Fredrik, Elin, Fredrik, Agnes och Emilina. Spenderade några dagar ute med båten och fick jättemysiga bilder på Luxine!
Augusti - Sommarlovet började gå mot sitt slut och jag började nian. Jag hade världens grymmaste photoshoot med Elin och Emilina, var på tjejkväll hos Sara, fotade Isabell och Shaad och fotade i både dimma och solnedgång. Hade även en väldigt jobbig kväll med mina bästa vänner, mycket tårar. ♥
September - Sommaren hängde kvar men de började ändå bli höst. Fotade med Emilina två gånger, med Elin och Fredrik en gång, tog med kameran till skolan, fotade frost och solnedgång. Frida fick till riktigt fina bilder på mig och Luxine och jag köpte mina Dr. Martens (som jag sedan lämnade tillbaka, haha).
Även väldigt tråkig månad då min fina fina katt lämnade oss, 23/9-13 <3
Oktober - Fotade jättemycket! Var med Agnes, Cicci och Emma i stallet en dag och fick jättefina bilder! Var ute och fick till några "naturbilder", pluggade även väldigt mycket eftersom vi hade mycket prov osv.
November -Var med Cicci i stallet en gång, fotade Elin och Fredrik igen, fotade Shaad. gjorde inte så mycket denna månaden haha.. 
December - Alla vet ju typ att de är den mysigaste månaden på året? ;) Julbak, julpynt och julklappshandling, men även mycket plugg dom sista veckorna, och fotografering med både Isabell och Emilina. Träffa släkten och fira Nyår. 
 
Tycker ändå att 2013 har varit ett bra år. Självklart har man haft motgångar men det har ändå varit okej! Utvecklats vääldigt mycket inom fotografering, de ser jag nu när jag kollar tillbaka ;)
Jag hoppas verkligen att 2014 blir grymt! Längtar så till sommaren, är så taggad, haha! Ska bli skönt att kunna starta om. 
 
 

mitt år 2013 - del 1

2013-12-30 - 14:04:00 - Linnéa;
Januari - Minns ingenting typ. Jag och Frida var ute och fotade några gånger, tog mitt första självporträtt, spenderade även en hel dag åt att åka skridskor och åka pulka, så kul var de! 
Hade en photoshoot med Elin och Emilina bara några dagar efter julafton. 
Februari -  det ända jag tänker på är Florida. Saknar det sååå mycket! Det var sjukt underbart att få åka i väg till värmen i två veckor. Även om vädret inte var på vår sida, och att jag såklart blev sjuk, så var det ändå en grym upplevelse som jag verkligen kommer att minnas hela livet ut!
Mars - ingenting hände typ. Frida var med och fotade mig och Luxine en gång, hade även en jättemysig kväll med mina tjejer! Umgicks väldigt mycket med mitt konfagäng vilket jag saknar jättemycket! goa tider :)
April - Fotade mycket! På både Elin och Emilina, även när Agnes red och med Frida en gång. Fyllde äntligen 15 och fick mitt favoritobjektiv. Min födelsedag spenderade jag med några vänner och dagen efter åkte jag, Emilina och Elin på bio. 
Maj - känns verkligen som sommar när jag kollar på dessa bilderna! fotade jättemycket, en gång med Elin och Emilina, en gång med Frida och en med Isabell. Sov över i Mortens sommarstuga med Alex, Emilina och Elin en kväll, så roligt hade vi!!  Firade min kusin i Halmstad och på kvällen sov jag hos Agnes, med massa andra, galet rolig kväll de med! Killarna tog sitt första dopp. Dom sena kvällarna på helgerna började ta över och vi var ute och åkte moppe, träffade fler folk och fick ett allmänt mycket socialare liv.. haha! 
Får ju inte glömma att jag även köpte min nya kamera, Nikon D3200, bästa köpet jag gjort, haha!
Juni - Var på nationalturen med Helena, var på mitt första bröllop, gick ur 8:an och njöt av sommarlovet! Åkte på konfaläger i några dagar och spenderade nästan två veckor i kyrkan innan jag Konfirmerade mig. Firade midsommar hemma hos Emilina med Elin, Fredrik, Samuel, Fredrik, Morten och Agnes. Sena kvällar med finfina vänner. Fotade med Frida samma dag som jag konifirmerade mig. 
 

frågor - 2013

2013-12-29 - 14:53:02 - Linnéa;
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jodå, det blev nog en hel del haha ;) 
 
Hur har ditt 2013 varit?
bra, dåligt till och från. 
 
 
 
 
Bästa minnet från 2013?
De är en hel del, Florida, speciella sena kvällar på sommarlovet, Blekinge me Elin 
 
Vilket datum från 2013 kommer du inte glömma?
6:e februari åkte vi till Florida, 23:e septemeber gick Smulan bort, 
 
Bästa köpet?
min kamera!
 
Vad spenderade du mest pengar på?
antagligen mat och godis haha... 
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja såklart, dock inget specifikt som jag kan komma på nu ;)
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2013?
wake me up och hey brother - avicii, drinking from the bottle - Calvin harris
 
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
skolan, helt klart. måste plugga mer... 
 
Vem har du umgåtts med mest?
Det är många! men måste nog ändå säga Elin, Emilina och Agnes. 
 
Vart reste du under 2013?
USA
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
gick i skolan och var med mina vänner. 
 
Vilken var din bästa månad?
vet inte.. tror det va typ juni eller juli.
 
favoritserien?
Prison break, The vampire diares och The walking dead!
 
De bästa nya människorna du lärt känna?
har fått många nya vänner, Jacob Berntsson, Fredrik Alverman och Morten Petterson  är nog dom närmaste "nya" (haha), har även blivit väldigt bra vän med Isabell!
 
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? 
det finns det alltid.

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner!

Vem saknade du? 
Jadu.. 

 
 
 
 

Julklappar

2013-12-27 - 18:34:25 - Foto - Högtider, Linnéa;
 
jag fick också en morgonrock, en träningsväska, schampoo och balsam och pengar, men de blev inte så bra på bild, haha. Är verkligen så nöjd och glad över det jag fick!!

bilder från julafton

2013-12-26 - 11:32:41 - Foto - Högtider;
 
hade en jättemysig julafton! åkte och fixa stallet vid halv elva och sedan hem och fixa mig, farmor och farfar kom vid halv tre, så fikade vi och kollade på kalle anka, haha standard. 
sedan åt vi och fikade lite till, och till slut öppnade vi äntligen julklapparna fick jättemånga fina grejer, så nöjd! 
efter de fixade jag lite mitt rum med dem nya grejerna, och sedan åt vi lite till.. haha ;)
på kvällen spelade vi spel, och vid halv 12 tog jag och Isa våra vanliga entimmars promenader, alltid lika uppskattat ;)
 
 

Dagen före

2013-12-23 - 17:52:05 - Foto - Högtider;
 
Elin sov ju här i natt, vi vaknade klockan 12 (så skönt!!) och gjorde go frukost, hon gick hem ganska tidigt och då tog jag en långpromenad med Nova. Resten av dagen har jag bara städat och fixat lite för i morgon, bakade även snickerskakor, sååå gott! det kommer upp ett recept om några dagar. 
men nu ska jag gå ner och va social med familjen, vi hörs i morgon, god jul ! :D

mys

2013-12-22 - 20:18:08 - Foto - Hästar, Vänner;
 
Dagen idag började med en ridtur med Elisabeth, det gick jättebra allting :) Under eftermiddagen har jag slagit in julklappar och bara tagit det lugnt, är så skönt att slippa alla läxor nu! 
Aja har precis mött upp Elin, vi har varit vid affären och nu ser vi på film och myser med lite ljus. Vi har som "tradition" att sova över hos varandra på dan-före-dan-före dopparedan varje år ;)
 
 
 

Juuuullov ♡

2013-12-20 - 19:13:09 - Linnéa;
 
så himla underbart!!
började kl 9, alla nior kollade på en två timmar lång film om Nelson Mandela, den var helt okej bra men de var ganska segt att sitta på en hård stol så länge, tycker faktiskt skolan kunde ansträngt sig lite mer och hittat på något haha... men vi fick iaf sluta kl 12, och vi fick betygen, uah! så inte nöjd, ehe. 
 
efter de så åkte jag Elin, Fredrik och Agnes in till göteborg, fick handlat de sista julklapparna så de är skönt!
synd bara att de inte är någon snö, har ju verkligen ingen julkänsla alls i detta vädret. aja, de kommer väl?
 
i kväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, träffa några tror jag? vi får se! 
ha de fint vänner

två dagar kvar

2013-12-18 - 23:17:19 - Linnéa;
 
 
så underbart, i morgon är det bara "julpysseldag" och efter skolan tar jag och Emilina en sväng in till nordstan för att få klart julshoppingen. på fredag slutar jag även kl 12, och får betygen..
 
kvällen har jag spenderat med min bästa Elin, vi gjorde inte så mycket, snackade kollade på film och åt, haha standard. 
nä, nu ska jag sova så att jag inte vaknar upp helt som en zombie i morgon... haha, gonatt!

En vecka kvar

2013-12-17 - 13:00:00 - Foto - Högtider;
 
lite av min önskelista.. önskar mig jättemycket i år, men allt fick inte plats så tog bara några bilder :) 
kan inte fatta att de redan bara är en vecka kvar till jul, detta året har verkligen gått sååå fort!!

Bloggrape av Jacob ev Elin :P

2013-12-15 - 18:58:01 - Vänner;
Cha cha bloggen Jacob och Elin här!😘
Jag Jacob tog linneas mobil och 


ska nu rapeblogga här, och Elin hakade på så aa det blir vi två som blogga nu på kvällen!☺️ I alla fall jag heter Jacob Berntsson och är en kille på 15 bast och   bor utan Göteborg! Och jag heter Elin Anderberg och är en tjej på 15 bast och bor utanför Göteborg också! ha d bloggen puss puss😘





Tredje Advent

2013-12-15 - 16:40:00 - Foto - Högtider;
 

Lucia

2013-12-14 - 11:39:00 - Foto - Högtider, Vänner;
 Igår var de ju lucia, första gången när vi sjöng gick de inte spec bra, haha men andra gången var de bättre! 
På kvällen red jag på stora höga, rolig lektion! Hade en söt liten d-ponny och vi hoppade, haha de gick verkligen i 390 hela tiden...
När jag kom hem tog jag en snabbdusch så åkte vi in till Kungälv, de va ju epaträff där, men vi satt på donken mesta delen av kvällen, var dock väldigt kul! Va hemma vid halv ett och då somna jag direkt..
 
Idag ska jag rida med Elisabeth och kväll kommer några kompisar hit :)
 
Bildbomb från igår






Shopping från Ullared

2013-12-13 - 12:42:00 - Nytt;
 de va de jag fick med mig hem, som sagt inte så mycket, haha.. ;)

oväntad bloggpaus

2013-12-12 - 19:51:35 - Foto - Högtider;
 
de blev en liten oväntad bloggpaus haha... men har ändå inte haft värken inspiration eller några bilder att visa. 
de känns jätteskönt att ha skrivit klart sista provet, dock har vi en inlämning till som måste göras, orkar verkligen inte med de! 
har inte så mycket mer att säga haha, ska iaf sätta mig med min tyska läxa, och sedan ta en dusch, ha de!


Luxine
Några dagar i veckan rider jag min medryttarhäst Luxine. Hon är ett fjordsto född -06. Henne har jag ridit i fyra år och hon betyder väldigt mycket för mig!

Senaste inläggen



Kategorier




Arkiv